WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Jerusalem Hills Cabernet Shiraz

Jerusalem Hills Cabernet Sauvignon - Shiraz

Een helderrode wijn met zachte tanninen, stevig, maar niet zwaar. Een prima begeleider van pastagerechten, gebraden kip, harde kaas en paté.

Van onze vinoloog:

Kleur
Diep granaatrood
Geur
Iets geurige tonen, donkere besvruchten, tabak
Smaak
Vol, stevig, de tannine is nog goed herkenbaar, je kunt duidelijk proeven dat het percentage Cabernet hoger is dan de Shiraz. Donker fruit (bramen, zwarte bes, vlierbes) met milde kruidigheid en tonen van tabak.
Afdronk
Lang
Wijn/spijs
Rood vleesgerechten, denk ook aan lamsvlees/gehakt, gevogelte, pittige pastagerechten, hazenpeper en stoofpotjes, extra belegen harde kazen, als avondwijn met een stukje stokbrood met tomatenspread.
Opmerking
Harde kazen passen bij de meeste rode wijnen. Zelfgemaakte pastasauzen zijn mijn favoriet, omdat je er alles wat je lekker vindt in kunt gebruiken. Rul gehakt, maar ook stukjes kip en kalkoen zijn een heerlijke basis. Ik gebruik ook graag de kruiden uit de Israel Winkel en spreads in wisselende percentages.

 Art. 9445

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jerusalem Hills Cabernet Shiraz
Uw waardering