De Israëlwinkel in Nijkerk

Het Israel Producten centrum B.V. (IPC) werd in 1980 gelijktijdig met de stichting Christenen voor Israël opgericht om de handel met Israël te bevorderen. Alle producten uit ons assortiment worden in Israel geproduceerd. Wij kopen vaak in bij kleine werkplaatsen en fabriekjes en bij bedrijven waar veel nieuwe immigranten werken. Op deze praktische manier willen we Israel tot troost zijn en de economie stimuleren.

IPC heeft een netwerk van 200 vrijwilligers ‘Israël consulentes’ verspreid over Nederland, die Israël-bijeenkomsten organiseren en de producten uit het assortiment van IPC verkopen. Hiertoe hebben zij een consignatievoorraad in huis. Tweemaal per jaar komen deze vrijwilligers gezamenlijk naar IPC voor de consulentendag! Op deze dag worden allerlei zaken uitgelegd aangaande de producten die zij verkopen.

Er komen dagelijks bezoekers naar ons Israël Centrum aan de Henri Nouwenstraat in Nijkerk. U kunt bij ons vaak een expositie of tentoonstelling bezoeken en in de prachtige, uitgebreide Israel winkel de producten bekijken en kopen. Ook organiseren wij regelmatig proeverijen.

Geopend van
Ma-vr:    09.00-17.00
Za:           10.00-16.00
(m.u.v. feestdagen)

Voel, ruik, proef en probeer onze producten

Hou jij van wijn? Laat je verrassen door de smaak van Israëlische wijnen. Dit wist je vast al, maar Israëlische wijnen maken tegenwoordig echt indruk. De wijngaarden uit het beloofde land zorgen tegenwoordig voor de meest geavanceerde en lekkere wijnen. Lees verder

We zien u graag in onze winkel

Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk

Openingstijden

Ma - Vr 09.00 – 17.00
Za 10.00 – 16.00
Zo Gesloten

Contact
Bel naar 033 245 88 14
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Veelgestelde
vragen

Mis geen enkele
aanbieding

*  Website URL