De Israëlwinkel in Nijkerk

Het Israel Producten centrum B.V. (IPC) werd in 1980 gelijktijdig met Christenen voor Israel opgericht om de handel met Israel te bevorderen. Alle producten uit ons assortiment worden in Israel geproduceerd. Wij kopen vaak in bij kleine werkplaatsen en fabriekjes en bij bedrijven waar veel nieuwe immigranten werken. Op deze praktische manier willen we Israel tot troost zijn en de economie stimuleren.

IPC heeft een netwerk van 200 vrijwilligers ‘Israel consulentes’ verspreid over Nederland, die Israel-bijeenkomsten organiseren en de producten uit het assortiment van IPC verkopen. Hiertoe hebben zij een consignatievoorraad in huis. Tweemaal per jaar komen deze vrijwilligers gezamenlijk naar IPC voor de consulentendag! Op deze dag worden allerlei zaken uitgelegd aangaande de producten die zij verkopen.

Er komen dagelijks bezoekers naar ons Israel Centrum aan de Henri Nouwenstraat in Nijkerk. U kunt bij ons vaak een expositie of tentoonstelling bezoeken en in de prachtige, uitgebreide Israel winkel de producten testen en kopen. Ook organiseren wij regelmatig proeverijen.

De aandelen in ons bedrijf zijn in handen van de stichting administratiekantoor IPC, die certificaten uitgeeft, er zijn 230 certificaathouders. In haar 40-jarige geschiedenis heeft IPC nooit dividend uitgekeerd. Wel is het voorgekomen dat certificaathouders een deel van de winst bestemd hebben voor een goed doel in Israel.
Bent u geïnteresseerd in het aankopen van certificaten ?
Neemt u dan contact op met Pieter van Oordt: pietervanoordt@ipc-nijkerk.nl

Voel, ruik, proef en probeer onze producten

Hou jij van wijn? Laat je verrassen door de smaak van Israëlische wijnen. Dit wist je vast al, maar Israëlische wijnen maken tegenwoordig echt indruk. De wijngaarden uit het beloofde land zorgen tegenwoordig voor de meest geavanceerde en lekkere wijnen. Lees verder

We zien u graag in onze winkel

Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk

Openingstijden

Ma - Vr 09.00 – 17.00
Za 10.00 – 16.00

Contact
Bel naar 033 245 88 14
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Alles over onze
consulenten

Meer informatie

Mis geen enkele
aanbieding

*  Website URL