IPC Informatie

Doelstelling en Werkwijze

Israel Producten centrum B.V. (IPC) werd in 1979 gelijktijdig met Christenen voor Israel opgericht om de handel met Israel te bevorderen. Alle producten uit ons assortiment worden in Israel geproduceerd. Wij kopen vaak in bij kleine werkplaatsen en fabriekjes en bij bedrijven waar veel nieuwe immigranten werken. Op deze praktische manier willen we Israel tot troost zijn en de economie stimuleren.

IPC heeft een netwerk van 200 vrijwilligers ‘Israel consulentes’ verspreid over Nederland, die Israel-bijeenkomsten organiseren en de producten uit het assortiment van IPC verkopen. Hiertoe hebben zij een consignatievoorraad in huis. Tweemaal per jaar komen deze vrijwilligers gezamenlijk naar IPC voor instructie.

Er komen dagelijks bezoekers naar ons Israel Centrum aan de Henri Nouwenstraat in Nijkerk. U kunt bij ons vaak een expositie of tentoonstelling bezoeken en in de prachtige, uitgebreide Israel winkel de producten testen en kopen. Ook organiseren wij regelmatig proeverijen.

De aandelen in ons bedrijf zijn in handen van de stichting administratiekantoor IPC, die certificaten uitgeeft, er zijn 230 certificaathouders. In haar 40-jarige geschiedenis heeft IPC nooit dividend uitgekeerd. Wel is het voorgekomen dat certificaathouders een deel van de winst bestemd hebben voor een goed doel in Israel.

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van certificaten ?

Neemt u dan contact op met Pieter van Oordt: pietervanoordt@ipc-nijkerk.nl

Bezoekadres

Israël Producten Centrum
Henri Nouwenstraat 34
3863 HV NIJKERK
NEDERLAND

Postadres

Postbus 1046
3860 BA Nijkerk
NEDERLAND
(033) 245 88 14

info@ipc-nijkerk.nl
www.israelwinkel.nl

Onze algemene voorwaarden voor levering aan consumenten zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Een exemplaar hiervan kunt u bij ons opvragen.

Veelgestelde
vragen

Mis geen enkele
aanbieding

*  Website URL