Consulenten

Een Israelconsulent(e) is een vrijwilliger die kwaliteitsproducten verkoopt die in Israel worden geproduceerd. Doordat de media steeds meer oproepen tot de boycot (BDS) van Israëlische producten, is het (vrijwilligers)werk van een consulent nog belangrijker geworden. Al onze consulenten houden van Israël en willen op deze manier hun vriendschap voor Israël op een praktische manier vormgeven.

Word consulent(e)

Zoek consulenten

Israel consulenten

De consulenten verkopen de producten vanuit huis door bekende en onbekende mensen uit te nodigen om op hun Open Huis te komen. Daarnaast verkopen zij de producten ook op verschillende gelegenheden in hun omgeving, zoals Israël bijeenkomsten, vrouwendagen of kerkelijke avonden. Sommigen van hen organiseren ook wijnproeverijen of gezellige workshops over de huidverzorging of de levensmiddelen.

Op dit moment zijn er 180 consulenten actief in heel Nederland. Bekijk de kaart voor een consulent(e) bij jou in de buurt.

We zijn op zoek naar meer mensen die ook onze mooie Israel producten willen verkopen. Ben jij iemand die graag je verbondenheid en vriendschap met Israël laat blijken en wil jij ook deze prachtproducten gaan verkopen, alleen of samen met een vriend(in)? Klik dan hier.

Veelgestelde
vragen

Mis geen enkele
aanbieding

*  Website URL