WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Barkan Reserve Merlot

Barkan Reserve Merlot 

Van onze vinoloog:

Kleur
Diep granaatrood
Geur
Volle geur van donkere besvruchten, kersen en specerijen met fijne houttonen die mooi verweven zijn in de andere geuren/smaken.
Smaak
Nog ruim tannine, de volle geur van de besvruchten en kersen komen samen met de specerijen en het hout duidelijk terug in de smaak. Krachtige volle wijn.
Afdronk
Heel lang
Wijn/spijs
Entrecôte, biefstuk, lamsbout, beef stroganoff of wild. Als avondwijn met een lekkere boerenpaté of belegen kazen. Stokbrood (of cracker) met tomatenspread zal het ook niet slecht doen.
Opmerking
Eigenlijk geen wijn voor iedere dag. Wel voor een bijzondere maaltijd met familie of vrienden. Natuurlijk kunnen een balgehakt, pastasaus of haché er ook bij, maar de wijn is zo mooi dat hij een lekker stukje vlees verdient.

Art. 09315

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barkan Reserve Merlot
Uw waardering