WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Barkan Premieur Emerald Riesling/Colombard

Waardering:
100% of 100
€ 8,50
Flessen wijnen kunnen alleen in een veelvoud van 6 stuks besteld worden

Lichtgele, frisfruitige wijn met een lange afdronk. In de sprankelende smaak treft u tonen van appel, peer, perzik en tropische vruchten. Voortreffelijk bij gerookte zalm en andere gerookte vissoorten, kipgerechten en salades of als los glas bij olijven of een stokbroodje met roomkaas. 

Van onze vinoloog:

Kleur
Helder met een zachtgroene tint
Geur
Tropisch fruit en muskaatdruif
Smaak
Appel, peer, perzik en tropische vruchten en een hint van muskaatdruiven. Iets hogere zuurgraad dan de Emerald Riesling.
Afdronk
Redelijk lang
Wijn/spijs
Gerookte zalm en andere gerookte vissoorten, kipgerechten, salades met vis of kip (mogen ook lekker pikant zijn), olijven, stokbroodje met roomkaas en viskruiden. Ook een lekkere mosselwijn als uw voorkeur uitgaat naar een heel licht zoetje.
Opmerking
Door toevoeging van de Colombarddruif aan de blend heeft de wijn een iets hoger zuurgehalte dan de Emerald Riesling. Verwar de Emerald Riesling niet met de Riesling wijnen uit de Moezel, het is een kruising tussen de Riesling en Muscadelle druiven.

art. 09212

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barkan Premieur Emerald Riesling/Colombard
Uw waardering