WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Barkan Classic Shiraz

Barkan Classic Shiraz
Art. 09302

De Shiraz druiven komen uit de kustvlakte met het milde Mediterrane klimaat. De druiven krijgen veel zonwarmte en dat proeft u. Roodvleesgerechten, paté, harde kazen, noten, maar ook rijke pastagerechten passen goed bij deze wijn.

Kleur
 
Helder granaatrood 
Geur
Heerlijke besvruchten met kruiden/specerijen. Denk aan zwarte peper, zoethout, korianderzaadjes en een vleugje laurier en kruidnagel. 
Smaak
Nog ruim tannine (geef de wijn ruim lucht als u hem nu drinkt), volle stevige smaak waarin de geurimpressies terugkomen. 
Afdronk
Lang 
Wijn/spijs
Een mooi stukje rood vlees, boerenpaté, rode koolschotel met draadjesvlees, hazenpeper, wildgerechten zoals haas, eend of de meer exotische soorten. Haché, lekker gekruid vlees in een rijke saus op basis van tomaat, kibbeling en heel veel harde kazen (ook Friese nagelkaas). 
Opmerking
Een heerlijke wijn voor de koudere maanden van het jaar als we stevige winterkost eten. Als avondwijn met een stokbroodje tomatenspread of pittige worst.

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barkan Classic Shiraz
Uw waardering