WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Barkan Classic Merlot-Argaman

Waardering:
100% of 100
€ 8,50

Barkan Classic Merlot-Argaman
Rode wijn die gemaakt wordt met de in Israël ontwikkelde Argaman-druif. Volle wijn met een zachte smaak. Drinken bij rood vlees, pasta, harde kazen, noten, paté. Kwaliteit van de bovenste plank.
Barkan Winery bevindt zich in kibboetz Hulda.
Wijnstreek: Galilea.
Art. 09349

Kleur
Diep granaatrood
Geur
Donkere besvruchten, kersen, kruidig aroma dat richting drop en laurier gaat
Smaak
Sappig en ronde smaak waarin de zwarte bessen, bramen en donkere kersen goed te herkennen zijn.
Afdronk
Lang
Wijn/spijs
Rood vleesgerechten, rijke pastasaus op basis van tomaat, harde kazen, paté, stoofpotjes (ook met wild), winterkost zoals rode kool.
Opmerking
Deze wijn zit al heel lang in ons assortiment zit en heeft vele vrienden. De blend met de Argamandruif, die in Israël werd gekweekt uit de Carignan en Souzaodruiven, maakt het een echte Israëlische wijn. Argaman is het Hebreeuwse woord voor paars. De Souzaodruif wordt in Portugal gebruikt in de blend voor Port. Blenden, samenvoegen, van verschillende jonge wijnen doet men, omdat de smaken elkaar aanvullen en versterken.

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barkan Classic Merlot-Argaman
Uw waardering