WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Monfort Semillon

Flessen wijnen kunnen alleen in een veelvoud van 6 stuks besteld worden

Monfort Village Semillon
Zacht zoete, aromatische witte wijn met een lichte tinteling en een vrijlange afdronk. Gekoeld geserveerd is deze halfdroge Semillon op zijn best. Een prima begeleider van visgerechten en jonge kaas.

Van onze vinoloog:

Kleur
Bleek geel
Geur
Zacht fruit zoals meloen en vijgen
Smaak
Milde smaak van meloen, vijgen en ander zacht fruit die zorgt voor lekkere aroma's.
Afdronk
Redelijk lang
Wijn/spijs
Visgerechten (gepocheerd of gebakken), jonge kaas, dadels, vijgen, toast of stokbrood met de spreads die in de Israel winkel verkocht worden.
Opmerking
Het is een wijn voor alle dag bij eenvoudige gerechten. Kibbeling van de viskraam past er prima bij. Lekker koel drinken. Semillon wordt ook gebruikt in de blend van zoete dessertwijnen. Slobber of instap wijnen, veel mensen denken dat ze niet veel kwaliteit hebben. Dat is niet zo, het zijn smakelijke wijnen die alleen de diepgang missen van een complexe wijn. Ze zijn niet gemaakt om te ouderen, binnen een jaar na aankoop drinken is het beste.

Art. 09308

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Monfort Village semillon Art. 9308
Kleur Bleek geel
Geur Zacht fruit zoals meloen en vijgen
Smaak Milde smaak van meloen, vijgen en ander zacht fruit die zorgt voor lekkere aroma's.
Afdronk Redelijk lang
Wijn/spijs Visgerechten (gepocheerd of gebakken), jonge kaas, dadels, vijgen, toast of stokbrood met de spreads die in de Israel winkel verkocht worden.
Opmerking Het is een wijn voor alle dag bij eenvoudige gerechten. Kibbeling van de viskraam past er prima bij. Lekker koel drinken. Semillon wordt ook gebruikt in de blend van zoete dessertwijnen. Slobber of instap wijnen, veel mensen denken dat ze niet veel kwaliteit hebben. Dat is niet zo, het zijn smakelijke wijnen die alleen de diepgang missen van een complexe wijn. Ze zijn niet gemaakt om te ouderen, binnen een jaar na aankoop drinken is het beste.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monfort Semillon
Uw waardering