Kerstpakketten

De Israëlwinkel verkoopt in deze tijd vlak voor de feestdagen natuurlijk ook kerstpakketten. Er zijn meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor de door ons samengestelde pakketten: Rivka en Leah, maar u kunt kiezen om zelf een pakket samen te stellen.

Zelf een pakket samenstellen?

Vanaf tien pakketten kan u uw eigen pakket laten samen stellen door de medewerkers en vrijwilligers van de Israelwinkel. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met verschillende wijnen, producten met Dode Zee cosmetica of een pakket met een mooi boek. U kan allerlei soorten producten mixen en zo zelf een pakket samen laten stellen dat bij u past.

Bent u geïnteresseerd in deze optie? Kijk dan alvast eens rond op onze site om uw wensen op een rij te krijgen. U kan vervolgens uw wensen naar ons toe mailen.

De Kerstpakketten van de Israëlwinkel

Wij hebben twee mooie pakketten voor u samen gesteld met allerlei producten uit Israel.
We hebben nog andere pakketten waar u uit kan kiezen.

Leah:

Het pakket Leah is een wat royaler pakket met een lekkere fles droge, rode Segal wijn, een plak pure chocolade met koffie-aroma, een doosje Israëlische cactusbloementhee met daarbij overheerlijke citroenwafeltjes, een suikervrij granola-ontbijtje en een strooibusje Za’atar kruidenmix.

 0

Rivka:

Het pakket Rivka bevat en aantal heerlijke producten: Een fles puur en ongezoet druivensap, een granola ontbijt met noten, zaden en fruit, een fruitige grapefruit-mango-passievrucht jam, Rooibosthee verrijkt met granaatappel en een heerlijke bitterzoete chocoladereep met frambozen.

Rivka