WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Ben Ami Merlot

Ben Ami Merlot
Een volle, granaat-rode wijn. Zowel in de geur als in de smaak herken je zwarte bessen, kersen, donkere chocolade, kruiden en op de achtergrond aardse tonen. Het zijn deze tonen die de wijn erg geschikt maakt voor wildgerechten; maar ook roodvlees-gerechten, paté en harde kazen smaken heerlijk bij deze prachtige wijn.

Van onze vinoloog:
Kleur 
Granaatrood
Geur
Zwarte bessen, kersen, donkere chocolade met op de achtergrond specerijen en wat aardse (terroir) tonen 

Smaak
De geurimpressies komen terug in de smaak
Afdronk
Redelijk lang
Wijn/spijs
Harde, iets gerijpte kazen, rood vlees (denk ook aan een lekkere bal gehakt), hazepeper met rode kool en aardappelpuree, stoofpotje (haché), paté.
Opmerking
Denk ook eens aan pastaschotels met daarin de kruiden van de Israel Winkel. Op de potjes staat aangegeven waar ze voor zijn, maar wees eens lekker eigenwijs en gebruik bijv. de viskuiden in uw pastasaus. Lekker pittig! Roomkaas (van bijv. eigen merk) en viskruiden geeft een heerlijke spread voor op een stukje stokbrood of cracker.

Art. 09205

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ben Ami Merlot
Uw waardering