WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Zmora Cabernet Sauvignon

Zmora Cabernet Sauvignon
Art. 09206

Een jonge halfzoete Cabernet Sauvignon. Zachte, rode wijn met de geur en smaak van donkere besvruchten, kersen en duidelijke tonen van confituur. Drinken bij noten, harde kazen, pittige gerechten, stoofpotjes, pikante worstsoorten of als los glas bij een kruidencracker.

Kleur
Helderrood
Geur
Rijpe besvruchten en zoete aardbeien met florale (bloemen) tonen
Smaak
Aangenaam zoetje met milde besvruchten
Afdronk
Redelijk lang
Wijn/spijs
Belegen harde kazen, noten, appeltaart met kaneel, stokbrood met tomatenspread, haché, rode kool met draadjesvlees, als avondwijn met een stukje chorizo of salami, gebraden scharrelkip met diverse kruiden uit de Israel Winkel
Opmerking
Voor deze wijn werd jonge aanplant Cabernet Sauvignon gebruit. De wijnmaker kan met de moderne vinificatie (gisting) technieken de natuurliujke zoetheid uit de druif bewaren. Maakt u zelf soep of saus van verse tomaten, een flinke scheut Zmora rood zal de zuurgraad verminderen en het gerecht een zachtere smaak geven

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zmora Cabernet Sauvignon
Uw waardering