Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Xminerals acné gel

Acné gel
15ml
Art. 74659

Acne Gel bestrijdt symptomen die gepaard gaan met acne. Correct gebruik vermindert roodheid, irritatie en puistjes en draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Werking
De Xminerals Acne Gel bevat het actieve ingrediënt, Sodium Tocopheryl Phosphate, dit is een krachtige vorm van Vitamine E. Deze zorgt voor een anti-oxiderende en onstekingsremmende werking. Vrije radicalen en oxidatie kunnen de ontstekingen in de acne verergeren. Vitamine E vermindert de vorming van vrije radicalen, het voorkomt peroxidatie van vetten (een belangrijke veroorzaker van schade aan het celmembraan), herstelt en versterkt de huidbarrière en werkt ontstekingsremmend. 

De Xminerals Acne Gel zorgt ervoor dat ongewenste bacteriën gedood worden, terwijl de onmisbare goede bacteriën met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen, biedt verlichting en verminderd acne-symptomen.

Gebruiksadvies:
Gebruik twee keer per dag. Reinig de huid voor gebruik met een milde reinigingsgel. Breng een dunne laag aan op de plekken met acne. Wacht 5-10 minuten tot de gel volledig is opgenomen voor het aanbrengen van enig ander middel. Breng voor het beste resultaat geen andere producten over de Xminerals Acne Gel aan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xminerals acné gel
Uw waardering