WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Segal Levant Colombard

Waardering:
100% of 100
€ 12,95

Segal Levant Colombard     
Segal Levant 2018
Single Vineyard Judean Foothills
Foothills zijn de uitlopers van de hogere heuvels
Colombard
Art. 09198 

Kleur 
bleek geel
Geur 
granny smithappel, citrusfruit
Smaak 
appel, citrusfruit (grapefruit), frisse zachte zuren
Afdronk 
lang
Wijn/spijs 
Lekker koel is het een mooi glas om zonder gerecht te drinken. Vis, schaal en schelpdieren of salades hiervan, maaltijdsalades met kip of geitenkaas eneen honing dressing
Opmerking 
De wijn is vol en krachtig van smaak en kan zich moeiteloos meten met Franse wijnen uit de Gascogne die van dezelfde druif gemaakt worden. Het is een ideale zomerwijn maar door zijn volle smaak kun je hem eigenlijk het hele jaar drinken. TOP !!

Levant is de oude naam voor het Oostelijk deel van de Middellandse Zee. Europa, Azië en Afrika komen hier samen in de keuken. Singlevineyard betekent dat de druiven uit 1 wijngaard komen. Prachtige witte wijn die vol en krachtig van smaak is. In geur en smaak herkent u appel, citrusfruit en frisse, zachte zuren. Fijne zomerwijn en is heerlijk om gekoeld, zonder gerecht te drinken, maar kan ook heel goed geschonken worden bij vis (salades), en maaltijdsalades met kip of geitenkaas.

In verband met breukvrije verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Segal Levant Colombard
Uw waardering