WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Monfort Village Carignan

Monfort Village Carignan
Art. 09307

De duiven voor deze smakelijke rode wijn groeien op en om de berg Tabor in Galilea. Volle, kruidige wijn die heerlijk smaakt bij alle soorten kaas, kipgerechten en natuurlijk bij de barbecue. Twintig minuten voor serveren de fles ontkurken makat de smaak nog zachter.

Kleur
Vol rood
Geur
Bessen, kruidigheid (pepertje)
Smaak
Volle smaak van zwarte en rode bessen, pepertje, mooie tanninen
Afdronk
Redelijk lang
Wijn/spijs
Barbecue, gebraden kip, gebakken visje als kibbeling en lekkerbekje, bij heel veel soorten harde kaas (geen geitenkaas), pizza, eenvoudige pastagerechten, stokbrood met de hartige spreads
Opmerking
De Carignan is een liefhebber van warme klimaten en voelt zich helemaal thuis in Israël. Geen bewaarwijn, drinken binnen een jaar na aankoop is het beste. Omdat de wijn ruim tannine (het conserveringsmiddel uit de druif) heeft is zo’n 20 minuten van tevoren luchten goed om de wijn wat zachter van smaak te maken

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monfort Village Carignan
Uw waardering