WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Joseph

Waardering:
100% of 100
€ 14,95

JOSEPH
Judea Winery
Cabernet Sauvignon 2017
Judean Hills, Ella Vallei

Een koninklijke wijn!

Kleur: helder, diep granaat rood.
Geur: rode besvruchten, zachte tonen van zwarte peper, bramen, zwarte bes, kreupelhout.
Smaak: zachte rijpe tannine, specerijen met duidelijke tonen van zwarte peper, besvruchten, ik herken eerder kreupelhout dan eiken en vanille.
Afdronk: lang.

Wijn/Spijs: mooi stukje rood vlees, lamsvlees (denk aan een langzaam gegaarde lamsbout), stoofschotels met veel vlees, paprika, courgette en aubergine. Een lekkere scharrelkip van de grill. Alle vleessoorten mogen gekruid worden met de Mediterrane kruidenmix of een eigen mix van zahatar, ras al hanut en shashuka kruiden, knoflook. Pastasauzen met rul gehakt en tomaten (blokjes en puree) en de genoemde kruidenmixen, boerenpaté, jong belegen/belegen kaas, dadels, noten.

Opmerking: de wijn is nog jong en zal door rijping anders worden. De bewaartijd is afhankelijk van de opslagruimte, maar op een donkere koele plek denk ik toch aan een jaar of 3. Veel mensen drinken hun wijn al op jonge leeftijd en dat is bij deze wijn geen enkel probleem. Koop een paar flessen, proef er één en laat de andere flessen wat langer rijpen. Je hoeft geen kenner te zijn om kleine smaakverschillen te ontdekken als de wijn ouder wordt.

09461

In verband met breukvrije verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joseph
Uw waardering