Winkelwagen is leeg

 

 

ipc-slider-01 ipc-slider-02 ipc-slider-03 ipc-slider-04

Over ons

Israel Producten Centrum (IPC) werd in 1979 opgericht, gelijktijdig met de stichting Christenen voor Israel. De doelstelling van de het bedrijf is de handel met Israel te bevorderen, om zo de economie van het land te stimuleren.

IPC voert een breed assortiment van consumenten producten, die veelal bij kleine bedrijfjes en werkplaatsen gekocht worden. Belangrijke producten zijn: Wijn, huidverzorgingsproducten op basis van Dode Zee mineralen en inlegzooltjes, maar ook bedtextiel, sieraden, handdoeken, thee, kruiden, speelgoed, kandelaren, etc... maken deel uit van het product gamma. Al met al biedt IPC het meest uitgebreide assortiment van Israel-artikelen in Europa aan. Het streven is met name producten aan te bieden die de klant echt kan gebruiken, geen souvenirs die men niet nodig heeft. Voorwaarde voor een plaats in de mooie catalogus is in de eerste plaats dat het product daadwerkelijk in Israel geproduceerd wordt.

Verkoop geschiedt via verschillende kanalen. In de eerste plaats via Israel-consulentes, die de producten verkopen van huis uit aan familie, vrienden, kennissen, gemeenteleden etc. Vier maal per jaar stellen zij hun huis open voor bezoekers. Een consulente heeft meestal een voorraad producten in bruikleen. Zij zijn vrijwilligers die geen geldelijke vergoeding ontvangen voor hun inzet.

Omdat IPC het belangrijk vindt dat de consulentes regelmatig Israel bezoeken, spaart een consulente bij iedere verkoop die ze doet vliegkilometers naar Israel. Op het moment dat ze naar Israel gaat, keert IPC haar gespaarde kilometers uit. Ook organiseert IPC speciale consulentenreizen naar Israel, waarbij ook diverse fabrikanten bezocht worden.

Daarnaast verschijnt tweemaal per jaar een prachtige Israel catalogus, die de consulenten gebruiken, maar waar de klant ook rechtstreeks uit kan bestellen.

Een overzicht van ons gehele assortiment vindt u in onze winkel in het Israel Centrum te Nijkerk aan de Patroonstraat 1. De winkel is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Israel Producten Centrum heeft ruim 400 aandeelhouders. Zij zijn de eigenaars van het bedrijf en hebben het mogelijk gemaakt deze onderneming te financieren.

© Tisneb | Cloudsoftware 2011 - 2017