Winkelwagen is leeg

 

 

ipc-slider-01 ipc-slider-02 ipc-slider-03 ipc-slider-04

De winkel in Nijkerk

Onze winkel in NijkerkBezoek de Gallery Shop!

 

De winkel is in het nieuwe Israel Centrum gevestigd.

Vanaf 2 oktober bent u van harte welkom in het nieuwe Israel Centrum.

Ons adres nieuwe adres is:

Israel Producten Centrum 
Henri Nouwenstraat 34
3863 HV Nijkerk

 

De variëteit is enorm. textiel, huidverzorging, wijn , sieraden. Het is slechts een kleine greep uit het brede assortiment van de winkel in Nijkerk. Al deze artikelen kunt u nog beter bekijken en makkelijker kopen dankzij de totaal andere productbenadering van de nieuwe winkel.

De producten blijven uiteraard, maar het interieur, de sfeer en alles erbij is meer Israël. Er is een speelhoek voor de kinderen, je kunt dvd's bekijken en cd's beluisteren. Er zijn meer tafels, waardoor er meer te zien is. De winkel is eigenlijk spannender, je komt meer thuis in Israël.

Zoals vertrouwd staat de koffie altijd voor u klaar. Of wat dacht u van een kopje heerlijke Israëlische thee? Ook die staat voor u klaar.

Tevens kunt u genieten van de vele extra produkten, (bijv. nog meer sieraden, wijnen en prachtige lederen aktetassen), die u niet op de site vindt. En er zijn regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen!! U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

We zien uit naar uw komst!

Meer informatie

© Tisneb | Cloudsoftware 2011 - 2017