WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Druivensap

Waardering:
100% of 100
€ 4,25

Druivensap

Alcoholvrij
Art. 09355

Helderrood druivensap waarbij u in geur en smaak frisse besvruchten en krenten herkent. Het druivensap is aangenaam zoet, maar heeft ook een frisse smaak.
Koel serveren in een wijnglas voor rode wijn.
100% natuurlijk druivensap, puur en ongezoet, kosher voor pesach. 

Van onze vinoloog:
Kleur
intens helder rood
Geur
frisse besvruchten en krenten
Smaak
besvruchten, krenten en milde specerijtonen
Afdronk
redelijk lang
Wijn/spijs
noten, stukje kaas, chips, stokbrood met hartige spread, als los glas
Opmerking
het druivensap is aangenaam zoet, maar heeft ook een frisse volle smaak.
goed gekoeld schenken in een wijnglas voor rode wijn.

Het meeste druivensap dat in Nederland te koop is wordt gemaakt van een sapconcentraat. Concentraat ontstaat door het verwijderen van water uit de druif zodat het volume kleiner is, wat makkelijker is voor het transport. Later voegt men dan weer water toe. Dit druivensap daarentegen, wordt gemaakt van het geperste sap van druiven en de gistcellen die voor de alcohol zorgen worden verwijderd door middel van een speciale filtering. Daarna gaat het in de fles, het is dus niet gemaakt van sapconcentraat, maar van puur druivensap! Dat proef je in de heerlijke volle smaak.

In verband met het risico op breuk is de minimum bestelhoeveelheid voor wijn en druivensap: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Druivensap
Uw waardering