WIJ ZIJN OPEN! Het Israel Centrum in Nijkerk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. | MA-VR: 033-2458814 ook voor bestellingen! 

Barkan Classic Emerald Riesling

Barkan Classic Emerald Riesling
De zachte aromatische smaak van deze wijn met een klein zoetje gaat goed samen met pittige Oosterse gerechten, kipkerriegerechten en jonge kaas. Lekker koel serveren.
Art. 09304

Van onze vinoloog:
Kleur
Heldere wijn met een zachtgroene tint
Geur
Tonen van tropisch fruit en muskaat(druiven)
Smaak
Laag zuurgehalte, het tropisch fruit en de muskaat van de geur komen ook terug in de smaak.
Afdronk
Niet heel lang
Wijn/spijs
Pittige gerechten uit de Oosterse keuken, goed gekruide kipkluifjes, chorizoworst, jong belegen kaas. Fruitsalade en scampi’s zijn het proberen meer dan waard.
Opmerking
Dit is niet de Rieslingwijn zoals we die kennen aan de Duitse Moezel. De druif is een kruising tussen de Riesling en de Muscadelle. Emerald wijst op smaragdgroen en dat is de kleur van de druif. Na het persen heeft het sap de kleur die aan emerald, smaragd, doet denken. Een snelle pluk en onmiddellijke persing zijn nodig, omdat het sap snel kan verkleuren.

In verband met het risico op breuk bij verzending is de minimum bestelhoeveelheid voor wijnen: 6 flessen (assorti) of een veelvoud hiervan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barkan Classic Emerald Riesling
Uw waardering